top of page

Vince Verbaal

Penningmeester

Vince Verbaal

Mijn naam is Vince Verbaal en sinds september ben ik de penningmeester van de stichting Interbestuurlijke Trainees. Gezien het feit dat we net een stichting zijn geworden liggen hier een aantal nieuwe verplichtingen: zo zijn we bezig met het openen van een zakelijke rekening en zijn we verplicht om een begroting en jaarverslag op te stellen. Naast de leukste bezigheid, namelijk het organiseren van activiteiten, zijn dit leuke ontwikkelingen voor het IBT.

Zelf ben ik trainee bij de Toekomst van Brabant en voer ik op dit moment een opdracht uit bij de gemeente Waalwijk. Mijn achtergrond zit in de veiligheid waar ik de master Bestuurskunde: besturen van veiligheid heb gevolgd op de Radboud universiteit. Daarvoor heb ik de bachelor Organisatiewetenschappen behaald op de universiteit van Tilburg. Ik kom ook uit Tilburg en ben daar nog steeds woonachtig.

Qua hobby’s ben ik veel bezig met voetbal. Ik voetbal zelf nog met vrienden en train daarnaast de jongens onder 19. Ook zit ik om de week op de tribune bij Willem. In de tijd die ik dan nog over heb vind ik het erg leuk om te borrelen, op stap te gaan, festivals te bezoeken of gewoon avonturen te beleven. Laten we dit jaar een borrel in Brabant organiseren 😉

bottom of page