top of page

Iris Zoet

Secretaris

Ik ben Iris Zoet en sinds mei 2023 bestuurslid van het IBT. Voor de periode 2023-2024 zal ik de voorzitter helpen als secretaris. Ik breng graag verschillende mensen bij elkaar en laat mijn notitieboekje bijna nooit los! De rol van secretaris past dan ook érg goed bij me. Ik ben trainee bij de Toekomst van Brabant sinds september 2022. De Brabantse voorgangers uit het bestuur hebben mij enthousiast gemaakt om leuke activiteiten te organiseren voor jullie komend jaar.


Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer, waar ik momenteel samenwoon met mijn vriend. Ik ben gek op mijn stad, maar ik reis ook heel graag dagelijks op en neer naar Brabant om de overheid hier wat beter te leren kennen. Ik zie graag meer van Nederland dan alleen mijn (randstad)bubbel en ben net zo goed gek op Brabanders en hun Brabantse gezelligheid. Ik vind het dan ook heel leuk en waardevol om trainees uit het hele land te leren kennen. Ik kijk er naar uit om dit samen met een nieuw bestuur voor jullie te kunnen faciliteren!


In mijn vrije tijd ben ik veel met politiek bezig. Tot twee keer toe koos ik (naast mijn studie) voor een baan rondom het politieke speelveld. Zo gaf ik voor mijn traineeship nog rondleidingen aan middelbare scholieren door de Tweede Kamer. Nadat ik alle politieke podcasts had uitgespeeld, ben ik er zelf maar een gaan maken samen met een vriendin. Daarnaast houd ik heel veel van lekker eten en drinken. Dit laatste kan ik natuurlijk ook heel mooi kwijt bij het IBT. 


Ik kijk er erg naar uit jullie te leren kennen. Tot bij de volgende activiteit!

Iris Zoet
bottom of page