top of page

Adviestoernooi 2023

Hét IBT-event van het jaar werd ook in 2023 weer een groot succes! Tijdens het adviestoernooi zien we onze pijlers ‘netwerken,’ ‘kennis uitwisselen’ en ‘adviseren’ alle drie in volle glorie terug.


Na het succes van vorig jaar, koos het bestuur ervoor om het toernooi  opnieuw bij The Social Hub Rotterdam te hosten. Met vier zeer uiteenlopende casussen en bijna 50 deelnemers hebben de trainees opnieuw mooie en creatieve adviezen geschreven. Er is gebrainstormd, er is zelfs een hele route door Rotterdam afgelegd voor “visuele ondersteuning” van de presentaties en het bestuur was onder de indruk van iedereens inzet. We hebben ons samen gebogen over het verduurzamen van bedrijventerreinen in de metropoolregio Rotterdam-den Haag, het gebruik van algoritmes voor de stedelijke strategie van de gemeente Rotterdam, een verkiezingsstrategie voor de provincie Zuid-Holland, en over het stimuleren van het juiste gebruik van taal en woorden door medewerkers van het stadsarchief Rotterdam. De casusinbrengers gingen tevreden en met nieuwe ideeën naar huis en dat hebben wij natuurlijk uitgebreid gevierd tijdens de afsluitende borrel. 


We willen de winnaars nogmaals feliciteren, en alle deelnemers en casusinbrengers bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Tot volgend jaar!

Power in Numbers

2023-05-17

Programs

The Social Hub Rotterdam, Willem Ruyslaan, Rotterdam, Nederland

Locations

Volunteers

Project Gallery

bottom of page