top of page

Adviestoernooi 2023

Het is alweer even geleden, maar graag willen we nog even terugblikken op hét IBT-evenement van het jaar: Het Adviestournooi 2023! Tijdens het adviestoernooi zien we onze pijlers ‘netwerken,’ ‘kennis uitwisselen’ en ‘adviseren’ alle drie in volle glorie terug.


We mochten de trainees opnieuw bij The Social Hub Rotterdam ontvangen. Met vier zeer uiteenlopende casussen en bijna 50 deelnemers hebben de trainees opnieuw mooie en creatieve adviezen geschreven. We hebben ons samen gebogen over het verduurzamen van bedrijventerreinen in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), het gebruik van algoritmes voor de stedelijke strategie van de Gemeente Rotterdam, een verkiezingsstrategie voor de Provincie Zuid-Holland, en over het stimuleren van het juiste gebruik van taal en woorden door medewerkers van het Stadsarchief Rotterdam. De casusinbrengers gingen tevreden en met nieuwe ideeën naar huis en dat hebben wij natuurlijk uitgebreid gevierd tijdens de afsluitende borrel. 


Er is gebrainstormd, er zijn presentaties gemaakt, er is zelfs een hele route door Rotterdam afgelegd voor “visuele ondersteuning” van de presentaties en het bestuur was onder de indruk van iedereens inzet. We willen de winnaars nogmaals feliciteren, en alle deelnemers en casusinbrengers bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Power in Numbers

2023-05-17

Programs

The Social Hub Rotterdam, Willem Ruyslaan, Rotterdam, Nederland

Locations

Volunteers

Project Gallery

bottom of page