top of page

Maybritt Lucassen

Bestuurslid Activiteiten

Maybritt Lucassen

Mijn naam is Maybritt Lucassen en ik ben sinds september bestuurslid activiteiten van het IBT. Dit betekent dat ik een jaar lang, samen met de andere bestuursleden, alle activiteiten voor maar liefst 15 verschillende traineeships verspreid over Nederland mag organiseren. 

Zelf ben ik afgelopen april gestart als trainee bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). Op dit moment voer ik mijn eerste opdracht uit bij de gemeente Den Haag. Voorafgaand aan dit traineeship heb ik 4 jaar lang in Groningen gestudeerd waar ik mijn bachelor HRM heb behaald. Aansluitend op mijn bachelor heb ik in Rotterdam de master Bestuurskunde gevolgd. 

Nog even in het kort iets anders over mij. Ik ben op dit moment woonachtig in Utrecht waar ik met een aantal vriendinnen samenwoon. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden op het terras onder het genot van een goede kaasplank. Daarnaast ben ik een liefhebber van festivals (mits de zon schijnt) en probeer ik wekelijks een bezoek te brengen aan de boksschool.

bottom of page