top of page

do 02 nov

|

Utrecht

Het IBT-speeddate diner

Ga in gesprek met een (top)ambtenaar of bestuurder onder het genot van heerlijk eten!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Het IBT-speeddate diner
Het IBT-speeddate diner

Tijd en locatie

02 nov 2023, 18:00 – 22:00

Utrecht, t.b.a.

Over het evenement

Bijna is het zo ver: het IBT-speeddate diner. De laatste editie van dit evenement vond plaats ver voor de Corona periode, dus hoog tijd dit nieuw leven in te blazen! Aanstaande 2 november 2023 vanaf 18:00 zullen we tafelen met interessante bestuurders en ambtenaren.

Op dit moment zijn wij bezig met het bevestigen van een TOP locatie in het hart van Utrecht. Ook hebben we al verschillende inspirerende bestuurders en TOPambtenaren voor jullie uitgenodigd om hun verhaal te doen. Meer informatie en “name dropping” volgen dan ook snel!

Let wel op: de plaatsen zijn beperkt. Daarom werken we voor dit evenement met aanmeldingen. Tussen woensdag 4 oktober 17:00 en 11 oktober 17:00 kun jij je aanmelden via deze webpagina. De eerste twee trainees van elke pool nodigen we als eerste uit. Vervolgens vullen we eventuele plekken op met een wachtlijst.

Dus: zet een wekker voor 04-10-2023 17:00 en wees er snel bij! Omdat de plekken beperkt én kostbaar zijn, zullen we bij een no-show de kosten bij jou persoonlijk in rekening brengen.

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Neem dan contact met ons op via info@interbestuurlijketrainees.nl of via jouw ambassadeur!

Tot snel! Liefs,

Het IBT-bestuur

Deel dit evenement

bottom of page