top of page

wo 14 dec

|

Breda - Brouwerij Frontaal

IBT lezing sport & politiek (+ borrel)

Universitair hoofddocent Harm Kaal verzorgt 14 december een lezing over een hot topic, namelijk de interactie tussen sport en politiek. Aansluitend op de lezing volgt er een borrel en is er de mogelijkheid om de WK halve-finale met z'n allen te aanschouwen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IBT lezing sport & politiek (+ borrel)
IBT lezing sport & politiek (+ borrel)

Tijd en locatie

14 dec 2022, 17:30

Breda - Brouwerij Frontaal, Liniestraat 31, 4816 BG Breda, Nederland

Over het evenement

Het WK voetbal vindt dit jaar plaats in Qatar. Een evenement wat ontzettend veel vragen met zich meebrengt. Hoe gaat de politiek om met het WK voetbal? En moeten we politiek en sport gescheiden houden? Vragen die Harm Kaal in zijn lezing, aan de hand van zijn kennis over de interactie tussen sport en politiek en de invloed van de politieke geschiedenis, zal beantwoorden. 

Je bent vanaf 17:30 uur welkom bij Brouwerij Frontaal. De lezing gaat om 18:00 van start, zorg dus dat je voor die tijd aanwezig bent. Aansluitend op de lezing krijg je de mogelijkheid om andere trainees beter te leren kennen. Voor de voetballiefhebbers onder ons, vanaf  20:00 uur zal op een groot scherm de WK halve-finale uitgezonden worden welke we met elkaar kunnen aanschouwen!

Voorafgaand aan de lezing ontvang je van ons munten waarmee je fris, bier of wijn kunt bestellen. 

p.s. er worden een aantal foto's gemaakt, wanneer je dit liever niet hebt stuur dan een mail naar interbestuurlijketrainees@gmail.com

Deel dit evenement

bottom of page